NL - FR - EN

 

De collectie tanks en gepantserde voertuigen is eigendom van het Koninklijk Legermuseum (KLM). Binnen het KLM is de sectie landmaterieel verantwoordelijk voor dit indrukwekkende museumonderdeel van meer dan 360 objecten.

De vzw Tank Museum en haar vrijwilligers helpen het KLM bij het onderhoud en de restauratie van deze voertuigen. Deze bevinden zich op drie hoofdlocaties: de cour carrée, het depot Kapellen en het depot Vissenaken.

Ontdek hier meer info over de depots, de voertuigen en het wekelijkse werk van de vrijwilligers. Onderaan vindt u ook de evenementenkalender en een beschrijving van het vrijwilligersleven in de vzw Tank Museum.

Klik op de foto's voor meer informatie.

 
Het KLM te Brussel. Depot Kapellen. Depot Vissenaken.
 
Vrijwilligers gezocht!
De vzw Tank Museum is altijd op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om hun zaterdag of zondag op te offeren voor het onderhoud en de restauratie van onze voertuigen. Lijkt het je wel wat en wil je graag meer te weten komen over hun activiteiten? Bekijk dan gewoon even de pagina's van de twee depots hierboven en ervaar via de links hieronder meer over de mogelijkheden:

>Wat is een vrijwilliger?
>Hoe word ik vrijwilliger?  
 
Evenementenkalender.
Onze hangars zijn in principe voor het publiek gesloten en kunnen niet zo maar bezocht worden. Toch bestaan er ieder jaar verschillende mogelijkheden om de tanks en gepantserde voertuigen in actie te zien. Consulteer gewoon regelmatig onze evenementenkalender voor de juiste data en locaties:

>Evenementenkalender.